Presentation av våra WAD-ambassadörer: Anna Starbrink och Barbro Wetserholm

Dagens dubbel! Två av våra ambassadörer i morgon har lite extra politisk tyngd. Vi välkomnar först Hälso- och sjukvårdslandstingsrådet Anna Starbrink till montern kl 11.30 för att få höra allt om landstingets arbete med att garantera uppdaterade kunskaper och ett professionellt bemötande i vården nu när en allt äldre grupp personer som lever med hiv ställer nya krav.

Klockan 18.15 avrundar vi dagen med besök av en riktig legendar, Barbro Westerholm, som stått på barrikaderna i HBTQ-frågor i 40 år och fortfarande är aktiv som riksdagsledamot. Barbro berättar om sitt långa engagemang i hiv-frågan och om stiftelsen Läkare mot AIDS.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.