WORLD AIDS DAY 1 DECEMBER 2014

Välkommen till World Aids Day 1 december 2014

  • Välkommen till Skärholmens torg där vi kommer uppmärksamma dagen genom att tända ljus, dela ut information och finnas tillgänglig för era frågor och bjuda på något gott. Kom och uppmärksamma dagen med oss tillsammans med  Skärholmens ungdomsmottagning.

Plats: Måndag 1 december, Skärholmens torg. Tid: 16.00-18.00

  • Välkommen till filmvisning på Debaser Medborgarplatsen. Hiv-Sverige arrangerar premiärvisning av dokumentärfilmen Transmission – the journey from AIDS to HIV  av Staffan Hildebrand. En global historisk skildring av hiv från 80-talet när det upptäcktes till idag och hiv-aktivisters innovativa arbete för att begränsa spridningen.

Plats: Debaser Medborgarplatsen.Tid Visning 1, kl13:00-15:00 alt Visning 2, kl15:30-17:00. Biljetter bokar du gratis via mail till info@hiv-sverige.se

Välkommen!

 

Dagen arrangeras av Afrikanska rådet i Sverige, Hiv-Sverige, Kamratföreningen Oasen, Kärleksakuten, Lafa-enheten för sexualitet och hälsa, Nationellt kunskaps- och resurscentrum för barn och unga med hiv, Noaks Ark,  Posithiva gruppen och Sesammottagningen Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.


world aids day stockholm 2013

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.